Nyheter

Nytt om Mälarcupen Sporting

Föreningen har nu fått ett konto, BG 5813-5559, på SE-banken där vi kommer att hantera finalpengar och avsättningarna till omkostnadskonto. Det innebär att klubbarna själva slipper förvara pengarna som ska gå till finalarrangören.

Föreningens hemsida ligger i pipelinen för att utvecklas och förbättras vilket vi planerar ska ske under våren. Bo Jansson (Huddinge JVF) och Isak Isaksson (Uppsala JSK) som har stor erfarenhet av programmering etc driver detta projekt men skulle gärna ha en webmaster med i teamet. Kolla gärna i era klubbar om det finns personer med erfarenhet av webbdesign och WordPress.

Centralt har vi också förstärkt på ekonomisidan med Christer Björklund (Haninge JK) som sköter om bokföring och bokslutsarbete för Mälarcupen Sporting.

Säsongen ser lovande ut vad det gäller att kunna genomföra tävlingsprogrammet trots pandemin så börja gärna lägga ut tävlingarna på IndTa så snart som möjligt.

Så vill vi också passa på att tacka alla entusiaster som håller klubbarna och tävlingarna rullande, stort tack till Er alla!

Tävlingskommittén

Mälarcupen Sporting

2022-02-04

Föreningen Mälarcupen Sporting

För att underlätta hanteringen av verksamheten med Mälarcupen Sporting har nu den ideella föreningen ”Mälarcupen Sporting” bildats. Syftet är att förenkla administrationen för klubbar och tävlingsledningen samt att utveckla marknadsföring, reklam, sponsorhantering och sportingen som helhet. Som tidigare kommer årsmöten med representanter från de medverkande klubbarna att påverka vår utveckling vidare framåt. Vårt mål är att fortsätta öka antalet deltagande klubbar och skyttar, gärna då med juniorer och damer. Vi kommer även att medverka till utbildningar som banläggning och regler i samarbete med Svenska Skyttesportförbundet.

Föreningen Mälarcupen Sportings stadgar

2022-01-12